3D Animationer

3D Animationer et fremragende salgsværktøj for alle virksomheder med mere komplicerede produkter.

Produkter

Øg dit online salg med 3D Animatoner og disse konfiguratorer

Prisberegner

Prisberegner

En prisberegner er et fremragende værktøj til leadgenering. Mange kunder starter nemlig med at kigge efter et prisestimat på den opgave, som de skal have løst.

3D Visualizer

3D Viewer

Øg konverteringsraten og lad dine kunder interagere med dine produkter i 3D direkte fra browseren. Skab en enestånde shoppingoplevelse med foto-realistisk 3D kvalitet.
Materiale konfigurator

Materiale konfigurator

Lad kunder konfigurere dine produkter i forskellige farver, materialer eller størrelser i enestående 3D kvalitet direkte fra din hjemmeside. Skab fremtidens shoppingoplevelse.
Mercura Config

Produkt konfigurator

Konfigurer produkter, som er enten parameterbaserede eller modulopbyggede. Visualiser alle parametre ved et produkt og koble dem sammen med andre moduler. Et flot visuelt og brugervenligt salgsværktøj.

Fordelene ved 3D Animationer

Få lavet 3D Animationer af Mercura og nyd godt af disse fordele

Øg konverteringsraten væsentligt

 Med 3D Animationer har studier fra Forbes vist, at man kan øge konverteringsraten med op til 40%

Skab en bedre shoppingoplevelse

Når kunder og samarbejdspartnere selv konfigurerer din virksomheds produkter med 3D Animationer sikrer du en fremragende købsoplevelse.

Tjent hjem efter ganske kort tid

3D Animationer er tjent hjem efter ganske kort tid. Opnå højere konverteringsrater, højere gennemsnitlige ordeværdier samt færre fejl og returneringer.

3D-animation

Hvad er 3D-animation?

3D-animation er processen med at skabe bevægelige tredimensionelle billeder i en digital sammenhæng. Disse billeder er lavet ved hjælp af 3D-software, der giver animatorer mulighed for at oprette computeriserede objekter, der ser 3D-agtigt ud, selvom de er på en 2D-overflade. Gennem visuelle effekter og præcis timing kan animatorer få alt fra en karakter fra et videospil til en bil i en annonce til at se ud som om den bevæger sig gennem et tredimensionelt rum.

Forskelle mellem 2D- og 3D-animation

I en 2D-verden ser billederne alle flade ud og spænder kun over en x-akse (vandret) og en y-akse (lodret). 3D-animation tilføjer dog en kritisk tredje akse, z-aksen, som skaber dybde. Old-school Disney animerede film som “Sleeping Beauty” og “Bambi” giver et eksempel på 2D-animation. I modsætning hertil tilbyder “Frozen” og “Ice Age” eksempler på 3D-animation.

De tekniske processer til at skabe 2D versus 3D-animation er ansvarlige for denne nøgleforskel. Hvordan adskiller animering i 3D sig fra animering i 2D? For at oprette en 2D-animation opretter animatoren en sekvens af tegninger på et fladt plan. Illusionen af bevægelse skabes ved at ændre animationsfigurens position på tværs af rammer en smule, som derefter spilles hurtigt efter hinanden for at skabe et dynamisk billede.

Traditionelle animationer som “Bambi” blev håndtegnet. I dag kan computergrafiksoftware bruges til at oprette 2D-animationer meget hurtigere. Animationssoftware bruges også til at oprette 3D-computeranimationer. Animationerne er dog skabt i tre dimensioner baseret på håndgribelige fysiske (3D) modeller. Du finder flere detaljer om, hvordan 3D-animation er lavet nedenfor.

Måder at bruge 3D-animation på

3D-animation startede først i spil, tv-shows og film. Det er dog blevet meget udbredt ud over disse sammenhænge. Fra virksomhedsannoncekampagner til arkitektonisk modellering og medicinsk forskning bruges 3D-animation på tværs af mange brancher og til forskellige formål. Her er en oversigt over almindelige anvendelser af 3D-animation i dag.

Tv og film

3D-animation bruges ofte til karakteranimation i tv og film. Teknikken kan få karakterer til at virke mere naturtro, hvilket forbedrer den følelsesmæssige forbindelse, seerne etablerer med dem. En 3D-animeret figur er mere levende og engagerende, næsten som at lege med et legetøj.

Gaming

3D-animation kan også give en mere naturtro følelse til videospil, hvilket intensiverer handlingen for spilleren. Når du kæmper mod en fjende eller kører gennem en forhindringsbane, kan det at have 3D-fornemmelsen give en langt mere spændende oplevelse. 3D-animation kan også bruges med virtual reality og augmented reality specialeffekter, hvilket giver spilleren følelsen af, at de er inde i verden i realtid.

 

Virksomhedspræsentationer

Dagene med kedelige PowerPoint-præsentationer er for længst forbi. Præsentationer med 3D-animerede funktioner hjælper med at trække publikum ind og fange deres opmærksomhed i hele præsentationen.

Konfiguratorer

3D-animation kan også vise sig værdifuld i markedsføring. For eksempel kan en marketingmedarbejder bruge denne teknik til at vise alle produktets funktioner, som de ser ud i det virkelige liv. Publikum kan få en bedre fornemmelse af, hvordan varerne ser ud. Mærker kan også bruge 3D-animation til at fremvise produkter gennem tutorials eller demoer.

3D-animation kan også simpelthen bruges til at skabe mere fængslende indhold. I en verden, hvor publikums opmærksomhedsspænd bliver kortere, kan en overbevisende videoannonce med 3D-teknikker holde forbrugerne interesserede.

Arkitektur og design

3D-animation er også praktisk til at skabe livagtige gengivelser af huse og bygninger, før de bygges. Kombineret med VR- og AR-værktøjer kan arkitekter endda træde ind og gennemgå deres designs. Dette er også nyttigt til indretning, så designere får en konkret idé om, hvordan et værelse vil se ud.

Prototyping

3D-animation kan også kombineres med et andet banebrydende værktøj, 3D-printning, for at skabe produktprototyper til en lav pris. Fra ingeniørfirmaer til medicinske teknologivirksomheder kan virksomheder spare penge på råvarer samt tid og arbejdskraft ved at visualisere og fremstille en billig prototype. De kan derefter tilpasse deres varer baseret på prototypen, inden de udvikler et færdigt produkt.

Teknologi- og maskinindustrien er særligt aktive, når det kommer til at udvikle prototyper ved hjælp af 3D-værktøjer.

‍Simuleringer

Endelig kan 3D-animation bruges i simuleringer på tværs af en række felter. For eksempel kan 3D-videoer bruges til at hjælpe med at forbedre medarbejdernes træning. En enkelt 3D-animeret video kan tilgås af arbejdere, når de har brug for det, hvilket minimerer behovet for dyre og forvirrende massetræningssessioner.

3D-animationsproces

3D-teknikker kan tage en animeret figur, der vises på en todimensionel skærm, og ikke kun kan de få objektet til at se tredimensionelt ud, men de kan også få det til at se ud som om det bevæger sig gennem et tredimensionelt rum. En dygtig animation får dig til at række ud og forvente at røre ved et 3D-objekt, kun for at møde en fladskærm. Hvordan oprettes 3D-animation? Her er en oversigt over, hvordan man 3D animerer for begyndere. ‍

 

  1. Modellering

I modelleringsfasen opretter animatorer 3D-objekter, der vil tjene som grundlag for animation. Denne form for animation opnås ved hjælp af et modelleringsværktøj. Et 3D-net er lavet af et simpelt objekt, kaldet en primitiv, som derefter formes og raffineres til den ønskede figur. 3D-modellerne får derefter detaljer som farve og tekstur.

 

  1. Layout og animation

Først når ovenstående trin er fuldført, går en 3D-animator videre til den faktiske animationsproces. På dette tidspunkt kan de tage et 3D-objekt og få det til at bevæge sig. Der er forskellige måder at gøre dette på, fra at bruge keyframes – flytte objektet ramme for ramme – til at bruge motion capture-data.

 

  1. Gengivelse

Når animationen er perfektioneret sammen med belysningen og kameravinklerne, kan animatoren gå videre til gengivelse. I denne proces oprettes og eksporteres de grafiske billeder, der er designet. Den endelige gengivelse af 3D-tegnet justeres i henhold til lys og skygger, refleksioner, gennemsigtighed og andre detaljer.

 

Hvad er fordelene ved 3D-animation?

3D-animation har vist sin anvendelighed i en række sammenhænge, fra reklamer, spil, arkitektonisk design og videre. Hvorfor omfavner så mange brancher denne banebrydende grafiske teknik? Dette er nogle af de forskellige fordele, der tilbydes af 3D-animation.

 

Bruger engagement

Ved at skabe mere naturtro og interessante billeder kan 3D-animation øge brugerengagementet. Dette gælder på tværs af forskellige sammenhænge – fra videospil til marketing og virksomhedspræsentationer – ved at trække seeren ind og holde dem betaget, og god animation øger oddsene for, at seeren forbliver opmærksom og engageret.

 

Større publikumsattraktion

3D-animation appellerer til en bred vifte af målgrupper. Det kan også bruges til at målrette mod store skarer af mennesker. Placering af en 3D-animation på en kæmpe skærm kan være en fantastisk måde at henlede opmærksomheden på en stor gruppe. For eksempel kan et digitalt billboard med 3D-animation gøre et stort stænk i et overfyldt rum.

 

Kommunikerer effektivt

Det er muligt at skabe klarere billeder, der giver et indtryk i den virkelige verden ved hjælp af 3D-animation. Dette kan forbedre kommunikationen og eliminere forvirring – for eksempel om, hvordan et produkt kan se ud i en 360-graders visning. Takket være sin visuelle effekt kan 3D-animation også øge følelsesmæssig forbindelse og yderligere forbedre kommunikationen.

 

Fremragende branding værktøj

3D-animation giver virksomheder mulighed for bedre at formidle deres brand ved at give mere detaljeret indsigt i deres produkter, tjenester og overordnede vision. Virksomheder, der bruger denne form for banebrydende teknologi, kan også etablere sig som et mere moderne og fremadrettet brand i forbrugernes øjne.

 

Har du brug for hjælp?

Vil du udnytte kraften i 3D-animationsteknikker til dit brand eller din virksomhed? Så tag fat på Mercura i dag og hør mere om mulighederne.

 

"Vi besluttede os for at investere i en konfigurator, som er tjent hjem efter ganske kort tid. Vores salgssetup er blevet så meget bedre, og det vil vi nyde godt af i rigtig mange år fremover."

– Palle Wøllekær, Copla Legepladser

Velkommen til fremtidens digitale salg

Vores 3D-Visualiseringer passer til stort set alle industrier

Vi samarbejder med virksomheder indenfor en række forskellige brancher, som alle har stor gavn af 3D-Visualiseringer.