3D Rendering

3D Renderinger et fremragende salgsværktøj for alle virksomheder med mere komplicerede produkter.

Produkter

Øg dit online salg med 3D Renderinger og disse konfiguratorer

Prisberegner

Prisberegner

En prisberegner er et fremragende værktøj til leadgenering. Mange kunder starter nemlig med at kigge efter et prisestimat på den opgave, som de skal have løst.

3D Visualizer

3D Viewer

Øg konverteringsraten og lad dine kunder interagere med dine produkter i 3D direkte fra browseren. Skab en enestånde shoppingoplevelse med foto-realistisk 3D kvalitet.
Materiale konfigurator

Materiale konfigurator

Lad kunder konfigurere dine produkter i forskellige farver, materialer eller størrelser i enestående 3D kvalitet direkte fra din hjemmeside. Skab fremtidens shoppingoplevelse.
Mercura Config

Produkt konfigurator

Konfigurer produkter, som er enten parameterbaserede eller modulopbyggede. Visualiser alle parametre ved et produkt og koble dem sammen med andre moduler. Et flot visuelt og brugervenligt salgsværktøj.

Fordelene ved 3D Renderinger

Få lavet 3D Renderinger af Mercura og nyd godt af disse fordele

Øg konverteringsraten væsentligt

 Med 3D Renderinger har studier fra Forbes vist, at man kan øge konverteringsraten med op til 40%

Skab en bedre shoppingoplevelse

Når kunder og samarbejdspartnere selv konfigurerer din virksomheds produkter med 3D Renderinger sikrer du en fremragende købsoplevelse.

Tjent hjem efter ganske kort tid

3D Renderinger er tjent hjem efter ganske kort tid. Opnå højere konverteringsrater, højere gennemsnitlige ordeværdier samt færre fejl og returneringer.

3D-renderinger:

 

Hvad er 3D-renderinger? 

Udtrykket 3D Renderinger er processen med at skabe et billede ved hjælp af computersoftware. 3D-rendering kan anvendes på flere forskellige områder, lige fra arkitektonisk gengivelse, animation, virtual reality eller videospil.

 

3D-Renderinger – mere detaljeret:

3D-renderinger refererer til at det at få et 3D-objekt til at ligne et billede. 3D-renderinger – både teknisk og kunstnerisk – anvender brugen af 3D-software til at hjælpe med at skabe billeder for bedre at forklare eller reklamere for koncepter og design. Brugen af tekniske tegninger eller CAD-design er almindelig i oprettelsen af 3D-modeller. Efter at have skabt 3D-modellen tilføjer 3D-kunstneren lys, teksturer og kameraer. Det sidste trin i processen kaldet “Rendering” er, hvor 3D-softwaren beregner alle input for at skabe et todimensionelt billede. Disse billeder kan bruges som en enkelt billedgengivelse, syet sammen til en animation eller oprettet on-the-fly i realtidsprogrammer såsom videospil.

Nogle af de mere almindelige anvendelser af 3D-renderinger inkluderer; arkitektoniske gengivelser af fast ejendom, indvendige gengivelser af rum og rum og produktgengivelser. 3D Renderinger er også standard i visualisering af prototyper til iværksættere. 3D modellering og gengivelse er meget fleksible, så det er muligt at skabe en 3D-gengivelse af næsten alt tænkeligt.

Anvendelser af 3D – Renderinger:

Hvad kan 3D-renderinger gøre for dig?

Du kan 3D-rendere næsten alt. Rendering er økonomisk og praktisk. 3D-renderinger giver dig mulighed for at se dit design længe før konstruktion eller fremstilling, så det letter raffinement og bedre overordnet design.

Gennem animation kan du fremvise komplekse simuleringer! Dagens 3D-modelleringssoftware har fysiske motorer til at simulere kræfter på materialer.  Disse simuleringer kan vise en struktur under stress eller en båd, der hopper gennem bølger.  Strømmen af mennesker gennem bygninger kan simuleres for at finde ud af det mest effektive arrangement af rum eller udgange og produkter, der nøjagtigt vises i brug i det ønskede miljø.

Kunder kan også vælge at være marketingpionerer og vælge unikke 3D-renderingsaplikationer. Virtual reality er noget, mange udviklere og marketingfolk eksperimenterer inden for deres showrooms og websteder. Rendering giver mulighed for en mere dynamisk oplevelse for kunderne. Stigningen i 3D-print gør også 3D-modeller mere praktiske, da dit design kan vises i den virkelige verden. 3D-print giver udviklere mulighed for både at have 3D-billeder og animationer sammen med en fysisk model til deres showroom alt fra en leverandør.

"Vi besluttede os for at investere i en konfigurator, som er tjent hjem efter ganske kort tid. Vores salgssetup er blevet så meget bedre, og det vil vi nyde godt af i rigtig mange år fremover."

– Palle Wøllekær, Copla Legepladser

Velkommen til fremtidens digitale salg

Vores 3D-Renderinger passer til stort set alle industrier

Vi samarbejder med virksomheder indenfor en række forskellige brancher, som alle har stor gavn af 3D-Renderinger.