Automatisering

Med automatisering udviklet af Mercura kan du slippe for rutinemæssige opgaver og menneskelige fejl. Vi kan automatisere en stor del af dine arbejdsopgaver, så du kan bruge din tid på mere værdiskabende ting. Det er en investering, der er tjent hjem efter ganske få måneder. 

[scc_calculator type='text' idvalue='2']

Automatisering

 

Automatisering betyder på latin, at noget foregår af sig selv. Mercura laver automatisering af manuelle arbejdsopgaver, så de fremadrettet bliver udført uden menneskelig indvirkning gennem software. Vi hjælper f.eks. virksomheder med indlæsning af prislister fra kunder, indlæsning af rekvisitioner, crawling af websites for data, integrationer mellem forskellige systemer samt generering af rapporter og tilbagemeldinger.

Der er store fordele ved at digitalisere sin forretning gennem køb af automatisering. Det øger effektiviteten samt kundetilfredsheden i virksomheden, og derudover sikrer det lavere omkostninger og færre fejl. En investering i automatisering er tjent hjem efter ganske få måneder.

Mercura i flere år hjulpet små- og mellemstore virksomheder med automatisering gennem vores Mercura Automate løsninger. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan din virksomhed kan slippe for manuelle arbejdsprocesser.

Hvad er automatisering?

Automatisering betyder i oversat betydning at få noget til at ske af sig selv ved egen kraft. Derudover er automatisering en stor del af den fjerde industrielle revolution også kaldet industry 4.0, som består af automatisering i produktionsteknologier samt dataudveksling imellem systemer. Dette er lige præcis, hvad vi i Mercura hjælper små- og mellemstore virksomheder med.

Automatisering af processer

Har du nogle processer, som du ønsker at få automatiseret, så er du kommer til det rigtige sted. Mercura har i årevis hjulpet SMV’er med at automatisere arbejdsprocesser. Har din virksomhed rutinemæssige opgaver, som skal gentages igen og igen, så er der meget at spare ved køb af en Mercura Automate løsning. Gennem moderne robotteknologi kan vi få computeren til selv at udføre opgaverne, så du kan bruge din tid på mere værdiskabende arbejdsopgaver. Derudover reducerer robotterne antallet af fejl.

Som et led i udviklingen laver vi altid automatiserede tests, som tjekker om vores softwarerobotter kører som de skal.

 

Fordelene ved automatisering

Få automatiseret manuelle arbejdsopgaver og nyd godt af disse fordele

4 ud af 10 arbejdstimer kan automatiseres

McKinsey & Aarhus BSS vurderer, at 4/10 arbejdstimer kan automatiseres. Det kunne f.eks. være indtastning af rekvisitioner, udsendelse af e-mails, generering af statusrapporter og indhentning af prislister.

Vi snakker sammen med mange ERP-systemer

Microsoft Dynamics, Ordrestyring, Minuba, E-conomics, Channel CRM, Monday.com og EG One er alt sammen systemer, vi snakker sammen med.

Fokuser på værdiskabende ting

Ved at automatisere manuelle arbejdsprocesser kan din virksomhed fokusere 100% på at vækste.

Indlæsning af rekvisitioner

Modtager du dine rekvisitioner på PDF eller andre papirformater? Mercura kan hjælpe dig med at udtrække data fra rekvisitioner og flytte det direkte over i dit økonomisystem. Slip for menneskelige fejl og tastearbejde.

Antal rekvisitioner indlæst: 

Tid sparet: 

Indlæsning af prislister

Gennem vores OCR PDF scanner, kan du udtrække produkt- eller prislister direkte over i Excel eller i direkte ind i dit økonomisystem.

Antal produktpriser indlæst: 

Tid sparet: 

Tid sparet i alt med automatisering

"Automatisering har hjulpet os med at optimere vores forretning, så vi slipper for at lave en masse manuelt arbejde. Dermed kan vi fokusere på mere værdiskabende arbejdsopgaver."

– Keld Bonne, Bonne Sikring

Vil du høre mere om automatisering?