Kundecase Eskesen

Mercura config
Prøv konfiguratoren

Information

Udfordring

Eskesen ville gerne have et salgsværktøj på hjemmesiden, hvor interne sælgere, kunder og forhandlere kunne designe og konfigurere kuglepenne og nøgleskilte i 2D. Konfiguratoren skulle laves med et adminpanel, hvor de selv kan ændre produkterne samt få et overblik over alle kundernes konfigurationer og tilbudsanmodninger. 

Derudover skulle konfiguratoren integreres med økonomisystemet XAL for at optimere følgende arbejdsprocesser: 

– Oprette ordre automatisk i XAL
– Hente kundespecifikke prislister samt give mulighed for genbestilling af tidligere ordrer
– Udregne fragtpriser gennem både UPS og GLS
– Generering af kundelogins

Løsning

Vi har udviklet en produktkonfigurator til Eskesen, som sekventielt tager brugeren igennem de valg, der skal træffes i forbindelse med skabelsen af en kuglepen eller et nøgleskilt. Det inkluderer valg af type, farve, clips samt mulighed for selv at vælge for- og bagpaneler med enten prædefinerede billeder eller upload af egne motiver.

Alle tilbudsanmodninger bliver vist i et adminpanel, hvor produkterne også kan blive ændret.

Produktkonfiguratoren er et fremragende salgsværktøj, der giver en sikrer en mere systematisk salgsprocess, forbedre kvaliteten af tilbud samt giver en dybere indsigt i kundernes behov, som fremadrettet kan bruges til markedsføring og produktudvikling. Derudover er den integreret med XAl, som optimerer arbejdsprocesserne hos Eskesen.
Alle disse ting sikrer, at du med en Mercura Config løsning opnår en høj ROI.

Kontakt Mercura i dag og hør mere.

Kundeudtalelse:

“Mercura har på fornemste måde indfriet vores ønsker til en ny produktkonfigurator, hvor kunder kan uploade deres eget design til en Floating Action kuglepen eller en akryl nøglering. Filer med kundens design kan enten uploades i korrekt format eller via en drag ’n drop feature, hvor motiv skaleres automatisk, således det passer ind i produktet. Kunden kan også vælge blandt præ uploadede filer med artwork. Produktkonfiguratoren tillader kunder at vælge produkt, clips og rørfarver m.v. Når først designet er skabt, kan kunder vælge at se det deres motiv i et andet produkt og/eller i en anden rørfarve. Desuden kan kunden maile designet til sig selv eller til sin kunde. Vi har haft en løbende dialog under projektet og Mercura har været gode til at række ud, hvis der har været et par ting som skulle gennemgåes en ekstra gang før de gik videre med projektet. Produktkonfigurator blev færdig indenfor den aftale tid og vi og vores kunder er meget tilfredse med det færdige resultat.”

– Susanne Olsen Christensen, Salg & Marketing, Eskesen ApS

Interesseret i en lignende løsning?

Få et tilbudSe vores øvrige cases