CPQ

CPQ eller Configure, Price, Quote Software er et salgsværktøj designet til at hjælpe virksomheder med at producere nøjagtige og meget konfigurerede tilbud, der gør alle de komplekse produkt-, pris- og forretningsregler centraliserede, automatiske og tilgængelige i realtid, så sælgerne har alt, hvad de har brug for ved deres fingerspidser. Resultaterne viser en klart øget omsætning ved at hjælpe alle kanaler med at sælge mere og sælge hvor som helst. For de fleste komplekse produkter, priser eller kanaler øger CPQ salgseffektiviteten ved at give dig magten til at oprette de bedst mulige tilbud.

CPQ sætter beskyttelsesrammer på plads, der sikrer, at dine salgsteam kun sælger til de nyeste godkendte pris- og diskonteringsregler, og at godkendelser – når det er nødvendigt – kan bevæge sig hurtigt uden at holde op med dine tilbud.

CPQ er ikke kun til at gøre dine interne sælgere mere effektive, det er også en væsentlig del af en vellykket global, multikanals salgsstrategi. CPQ giver dig fuld kontrol over hvilke partnere, grupper eller kanaler, der har adgang til bestemte priser eller produktoplysninger med rollebaseret adgang, rabattrin og portaler, så du kan administrere eksklusive rabatter, priser og forsendelsesgebyrer. Det giver dig også mulighed for at administrere forskellige strategier for forskellige kanaler eller forskellige geografier ved at give dig fuld synlighed i salgstrends og kanaleffektivitet.

Tilgange til konfiguration

CPQ identificerer den ideelle kombination af produkter og tjenester for hver kunde. Hvis en virksomhed (som mange gør) leverer mange forskellige produkter, hver med deres eget sæt af muligheder og opgraderinger, kan det blive meget vanskeligt at skræddersy den bedste løsning. Generelt er denne proces fyldt med fejl, hvor hver repræsentant giver en anden løsning. CPQ giver imidlertid en sti, der leder hver sælger til det korrekte produkt og fjerner individuel fejl gennem automatisering. Nu kan virksomheder præsentere den bedst mulige produktkonfiguration til enhver potentiel kunde.

3 måder som CPQ øger dit salg på

1. Øg hastighed

Op til 50% af salgsgevinster går til leverandører, der reagerer først. Lange salgs- og citeringsprocesser kan føre til, at du dine sælgere ikke får opgaverne. CPQ er det ultimative salgsværktøj til hastighed og effektivitet. Det eliminerer manuel tilbud og forenkler forretningskompleksiteten, så du har flere tid til at sælge. CPQ forkorter salgscyklusserne ved at: have en central placering for alle produkt- og prisoplysninger, give guidede salgsanbefalinger og brugervenlige grænseflader og konfigurationer, der styrer produktkompleksiteten.

2. Eliminer fejl

CPQ eliminerer almindelige noteringsfejl og de downstreamproblemer, de medfører for salg. Når informationslevering og timing optimeres gennem CPQ-værktøjer, er virkningen for din virksomhed ekstraordinær. CPQ-løsninger gør det muligt for virksomheder at sikre automatisk overholdelse af produkt-, pris- og forretningsregler.

3. Maksimer ordrestørrelse

Et sofistikeret CPQ-værktøj gør mere end blot at forhindre dybe rabatter – det hjælper dig faktisk med at udvide værdien af dine tilbud. Guidet salg fremhæver mulighederne for at sælge og op-sælge, når sælgere bygger tilbud og konfigurerer produkter.

Fordelene ved at få Mercura til at udvikle dit næste projekt

Mercura er super konkurrencedygtige i SMV-segmentet og kan hjælpe jer til et godt IT-projekt hurtigt og billigt.

Får jeres ønsker opfyldt

Projektet bliver først afleveret, når alle jeres ønsker er opfyldt. Vi bidrager gerne med sparring til funktionaliteten.

Meget erfaring

Mercura har hjulpet rigtig mange SMV’er med custom IT-projekter, og derfor kan I trygt overlade projektstyringen til os.

Tjent hjem efter ganske kort tid

De softwareprojekter vi er involverede i er som regel tjent hjem igen efter ganske kort tid.

"Vi fik Mercura til at udvikle et system, hvor låsesmede kan slå en adresse op på farten og finde den nøgle, der passer til. Udviklingen var hurtig, billig og problemfri."

– Keld Bonne

Skal vi udvikle dit næste IT-projekt?