IT Sikkerhed

IT-Sikkerhed

IT-sikkerhed er en alvorlig trussel i mange danske virksomheder, og derfor har vi lavet en 7-trins guide til, hvordan du sikrer din virksomhed.

1) Hold dine IT-systemer opdaterede

Det er lettere sagt end gjort.. Men mange virksomheder kører med uopdaterede IT-systemer, som er meget lettere at trænge ind i for hackere.

2) Sikkerhedspakker på computerne

Sørg for at alle computerne i virksomheden har antivirus programmer installerede

3) Øg sikkerhedsniveauet i din browser

Selvom det er dejligt nemt at lade browseren huske ens adgangskoder, så fraråder vi altså at lade browseren huske samtlige passwords, da det giver lettere adgang for følsom information for hackere.

4) Krypter dit trådløse netværk

Åbne netværk kan give hackere adgang til andre computere tilknyttet netværket. Sørg derfor for at krypter dit trådløse netværk.

5) Styrk dine passwords

Jo mere komplicerede passwords – des værre er de at bryde. Sørg for mindst 8 tegn, store/små bogstaver, tal, tegn og lignende.

6) Forhold jer kritisk til besøgende

Overvej at IP-blocke besøgende på jeres hjemmeside, som kommer fra lande, der er udenfor jeres målgruppe.

7) Backup

Sørg for at tage løbende backup af alt jeres data. Læg dokumenter op i skyen så de altid kan findes frem igen i tilfælde af computernedbrud.

Fordelene ved at få Mercura til at udvikle dit næste projekt

Mercura er super konkurrencedygtige i SMV-segmentet og kan hjælpe jer til et godt IT-projekt hurtigt og billigt.

Får jeres ønsker opfyldt

Projektet bliver først afleveret, når alle jeres ønsker er opfyldt. Vi bidrager gerne med sparring til funktionaliteten.

Meget erfaring

Mercura har hjulpet rigtig mange SMV’er med custom IT-projekter, og derfor kan I trygt overlade projektstyringen til os.

Tjent hjem efter ganske kort tid

De softwareprojekter vi er involverede i er som regel tjent hjem igen efter ganske kort tid.

"Vi fik Mercura til at udvikle et system, hvor låsesmede kan slå en adresse op på farten og finde den nøgle, der passer til. Udviklingen var hurtig, billig og problemfri."

– Keld Bonne

Skal vi udvikle dit næste IT-projekt?