Backend-udvikler

Mercura - Aarhus
Ansøg nu
Mercura Logo

Backend-udvikler
Incuba Aarhus- Studiejob

Mercura vækster SMV’er gennem softwareløsninger. Vi tilbyder følgende produkter: 

Prisberegner

Prisberegner

En prisberegner er et fremragende værktøj til leadgenering. Mange kunder starter nemlig med at kigge efter et prisestimat på den opgave, som de skal have løst.

3D Visualizer

3D visualizer

Øg konverteringsraten og lad dine kunder interagere med dine produkter i 3D direkte fra browseren. Skab en enestånde shoppingoplevelse med foto-realistisk 3D kvalitet.
Materiale konfigurator

Materiale konfigurator

Lad kunder konfigurere dine produkter i forskellige farver, materialer eller størrelser i enestående 3D kvalitet direkte fra din hjemmeside. Skab fremtidens shoppingoplevelse.
Mercura Config

Produkt konfigurator

Konfigurer produkter, som er enten parameterbaserede eller modulopbyggede. Visualiser alle parametre ved et produkt og koble dem sammen med andre moduler. Et flot visuelt og brugervenligt salgsværktøj.

Jobbet som softwareudvikler

Mercura har de seneste måneder oplevet massiv vækst, og derfor mangler vi nu flere passionerede softwareudviklere, der drømmer om at blive en del af ambitiøst team.

Som softwareudvikler i Mercura bliver du en del af en startup virksomhed, hvor vi har fuld tiltro til dine evner, og hvor du fra dag et kommer til at sidde med større IT-projekter for vores kunder.

Konkret kan du forvente

 • spændende arbejdsopgaver i en lille virksomhed med en flad organisationskultur

 • et stort ansvar og mulighed for at se projekter udvikle sig fra start til slut.

 • dialog med kunder hvor dine inputs til den rigtige løsning vil blive hørt.

 • at få relevant erhvervserfaring samt forretnings- og projektforståelse.

 • mulighed for at deltage i faglige workshops.

 • en arbejdstid på ca. 15 t/u med fleksible arbejdstider, der tilpasses dit studie og et unikt socialt og fagligt sammenhold.

 • tilbud om fastansættelse på fuldtid efter endt studie.

  Derudover har vi et ønske om vidensdeling internt i virksomheden og sociale aktiviteter, der styrker sammenholdet.

Kvalifikationer

Du er entusiastisk og brænder for softwareudvikling, og du er altid på udkig efter den gode løsning frem for den hurtige.

Herudover

 • er du i gang med en uddannelse som softwareingeniør, datalog eller lignende.

 • har du et godt kendskab til PHP og JavaScript, og du har arbejdet med det på et par projekter på studie, privat eller i tidligere job.

 • er det en fordel, hvis du har erfaring med PixiJS, chart.js og three.js samt SQL.

Step 1

Send en ansøgning

 • Tak for din ansøgning og interesse i at arbejde hos Mercura. Vi glæder os til at lære dig bedre at kende.
Step 2

Uformel samtale

 • Din profil har fanget os. Vi inviterer dig til en uforpligtende samtale med vores HR konsulent over en kop kaffe på vores kontor.

Step 3

Vi sender dig en kodetest

 • Du modtager en kodetest med udgangspunkt i en konkret opgave. Når testen er afleveret, så bliver den rettet af vores dygtige softwareudviklere.

Step 4

Teknisk samtale

 • Såfremt du består vores kodetest, så inviterer vi dig til en teknisk samtale. Her møder du vores tekniske direktør, som vil gennemgå kodetesten med dig
Step 5

Velkommen på Mercura-holdet

 • Vi mødes igen og underskriver kontrakten. Her modtager du også et onboardingprogram, så du er klar til at blive softwareudvikler i Mercura.

Mercura er

Et udviklingshus der laver digitaliseringsløsninger målrettet små- og mellemstore virksomheder. Vi er to partnere i et ungt miljø præget af en høj grad af fleksibilitet og tillid. Vi har fokus på faglighed, de nyeste teknologier og kvalitet. Vigtigheden af at levere et stærkt produkt, som kunden vil værdsætte, er det vi lever af. Tilgangen til arbejdet er simpel – vores softwareløsninger optimerer forretningsprocesser og sikrer vækst gennem digitalisering.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning til mj@mercura.dk – husk at vedhæfte både cv, ansøgning og karakterudskrifter. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!