Softwareudvikler

Mercura - Aarhus
Ansøg nu
Mercura Logo

Softwareudvikler
Omfang: Fuldtid med mulighed for medejerskab
Beliggenhed: Incuba på Katrinebjerg i Aarhus

Mercura vækster SMV’er gennem digitale salgsværkøjer. Vi tilbyder følgende produkter:

Prisberegner

Prisberegner

En prisberegner er et fremragende værktøj til leadgenering. Mange kunder starter nemlig med at kigge efter et prisestimat på den opgave, som de skal have løst.

3D Visualizer

3D visualizer

Øg konverteringsraten og lad dine kunder interagere med dine produkter i 3D direkte fra browseren. Skab en enestånde shoppingoplevelse med foto-realistisk 3D kvalitet.
Materiale konfigurator

Materiale konfigurator

Lad kunder konfigurere dine produkter i forskellige farver, materialer eller størrelser i enestående 3D kvalitet direkte fra din hjemmeside. Skab fremtidens shoppingoplevelse.
Mercura Config

Produkt konfigurator

Konfigurer produkter, som er enten parameterbaserede eller modulopbyggede. Visualiser alle parametre ved et produkt og koble dem sammen med andre moduler. Et flot visuelt og brugervenligt salgsværktøj.

Jobbet som softwareudvikler

Mercura har de seneste måneder oplevet massiv vækst, og derfor mangler vi nu en softwareudvikler, som drømmer om at få ansvar for et ambitiøst team.

Som softwareudvikler i Mercura bliver du en del af en ung softwarevirksomhed med egenudviklede digitale salgsværktøjer, hvor vi har fuld tiltro til dine evner, og hvor du fra dag et kommer til at sidde med større IT-projekter for vores kunder i Nordeuropa.

Konkret kan du forvente

 • mulighed for medejerskab over tid på meget attraktive vilkår
 • spændende arbejdsopgaver i en lille virksomhed med en flad organisationskultur
 • et stort ansvar og mulighed for at se projekter udvikle sig fra start til slut
 • dialog med kunder hvor dine inputs til den rigtige løsning vil blive hørt
 • at få relevant erhvervserfaring samt forretnings- og projektforståelse.
 • mulighed for at deltage i faglige workshops
 • vidensdeling internt i virksomheden og sociale aktiviteter, der styrker sammenholdet

Kvalifikationer

Du er en yngre udvikler med højt energiniveau og drømmen om at drive egen virksomhed. Iværksættertrang er i højsædet, og måske har du de første erfaringer som selvstændig. Du er bevist om, at belønning for godt arbejde følger efter nogle år med succes. Det er vigtigt, at du er systematisk, målrettet og har egen erfaring med at strukturere og skrive kode. Du kan arbejde selvstændigt. Udviklingsledelse kan bygges på efterhånden.

Herudover

 • har du et godt kendskab til PHP samt JavaScript/TypeScript
 • er det en fordel, hvis du har erfaring med frameworks og biblioteker så som Laravel, chart.js og three.js.
Step 1
Send en ansøgning

 • Tak for din ansøgning og interesse i at arbejde hos Mercura. Vi glæder os til at lære dig bedre at kende.
Step 2
Uformel samtale

 • Din profil har fanget os. Vi inviterer dig til en uforpligtende samtale med vores HR konsulent over en kop kaffe på vores kontor.
Step 3
Vi sender dig en kodetest

 • Du modtager en kodetest med udgangspunkt i en konkret opgave. Når testen er afleveret, så bliver den rettet af vores dygtige softwareudviklere.
Step 4
Teknisk samtale

 • Såfremt du består vores kodetest, så inviterer vi dig til en teknisk samtale. Her møder du vores tekniske direktør, som vil gennemgå kodetesten med dig
Step 5

Velkommen på Mercura-holdet

 • Vi mødes igen og underskriver kontrakten. Her modtager du også et onboardingprogram, så du er klar til at blive softwareudvikler i Mercura.

Mercura er

En SaaS virksomhed der laver egen udviklede digitale salgsværktøjer målrettet små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung virksomhed med en gennemsnitsalder på 22, som er præget af fleksibilitet og tillid. Vi har fokus på faglighed, de nyeste teknologier og kvalitet. Vigtigheden af at levere et stærkt produkt, som kunden vil værdsætte, er det vi lever af. Tilgangen til arbejdet er simpel – vores softwareløsninger skaber vækst hos vores kunder.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning til mj@mercura.dk – husk at vedhæfte både cv, ansøgning og karakterudskrifter. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!