Konfigurator

En konfigurator er et fremragende salgsværktøj for alle virksomheder med mere komplicerede produkter.

Produkter

Øg dit online salg med disse konfiguratorer

Prisberegner

Prisberegner

En prisberegner er et fremragende værktøj til leadgenering. Mange kunder starter nemlig med at kigge efter et prisestimat på den opgave, som de skal have løst.

3D Visualizer

3D Viewer

Øg konverteringsraten og lad dine kunder interagere med dine produkter i 3D direkte fra browseren. Skab en enestånde shoppingoplevelse med foto-realistisk 3D kvalitet.
Materiale konfigurator

Materiale konfigurator

Lad kunder konfigurere dine produkter i forskellige farver, materialer eller størrelser i enestående 3D kvalitet direkte fra din hjemmeside. Skab fremtidens shoppingoplevelse.
Mercura Config

Produkt konfigurator

Konfigurer produkter, som er enten parameterbaserede eller modulopbyggede. Visualiser alle parametre ved et produkt og koble dem sammen med andre moduler. Et flot visuelt og brugervenligt salgsværktøj.

Fordelene ved en konfigurator

Få udviklet en konfigurator af Mercura og nyd godt af disse fordele

Lad kunderne anmode om et tilbud, når de har tid

Med en konfigurator kan kunder og samarbejdspartnere indhente et tilbud når som helst, hvor som helst. 

Få en indsigt i kundernes behov

Når kunder og samarbejdspartnere selv konfigurerer din virksomheds produkter får du en unik indsigt i kundernes behov.

Tjent hjem efter ganske kort tid

Vores erfaringer er, at Mercura Config konfiguratoren vil være tjent hjem efter ganske kort tid.

Konfigurator

Grundlæggende er en konfigurator et værktøj, der gør det muligt for brugerne at tilpasse komponenterne og egenskaberne til et produkt. Det sikrer, at kunden får lige præcis det produkt med de specifikationer, som de ønsker sig.

Når vi taler om konfiguratorer i dag, mener vi digitale applikationer, der kan bruges på websteder af et stort antal brugere på samme tid.

Moduler og komponenter kan imidlertidig ikke sammensættes vilkårligt. Produktets funktionalitet skal være i orden, og den tekniske gennemførlighed og produktion skal også tages i betragtning. Af den grund har konfigurator til komercielle produkter et klart defineret udfaldrum med visse begrænsninger, der kan kortlægges ved hjælp af forretningslogik.

Forskellige typer konfiguratorer

Der er en grundlæggende forskel mellem produkter, der består af statiske komponenter, der er arrangeret individuelt af kunder, og mellem et produkt som selv kan sammensættes af forskellige parametre. Eksempelvis har vi både lavet en konfigurator til maser, som kan tilpasses i længde og bredde, mens vores konfigurator til legepladser kan sammensættes på et uendeligt antal måder. 

Løsningsrummet er derfor forskelligt for hver konfigurator, hvilket kræver at man har forståelse for udfærdigelsen af begrænsninger, når man laver en konfigurator. Dette gælder især, når virksomheder reagerer hurtigt på nye kundepræferencer eller tendenser på markedet og introducerer nye produkter (hvilket ændrer løsningsrummet). Her kræves en masse fleksibilitet, som skal tages i betragtning, når konfiguratoren udvikles. Mercura løser typisk dette ved at sælge produktkonfiguratoren med et serviceabonnement.

Stort set ethvert produkt kan tilpasses

Vi har en bred erfaring med at udvikle online konfiguratorer . Konfiguratorer går perfekt hånd i hånd med vores tilbudssystem, således at brugeren af konfiguratoren nemt kan indhente et tilbud på det konfigurerede produkt.

Massetilpasning er her for at blive

Digitalisering og yderligere automatisering af ordre- og fremstillingsprocesser er kommet for at blive. Vær førende indenfor din branche og bestil en online konnfigurator af Mercura i dag. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores Mercura Config løsning.

Konfigurator software

Konfigurator software er et softwareværktøj, der automatisk designer og konfigurerer 2D- eller 3D-modeller af produkter baseret på de komponenter, der er valgt til at blive inkluderet. Det gør det muligt at tilføje nye eller ændre de eksisterende funktioner og dimensioner af et kerneprodukt.

Konfiguratorsoftware tilbydes generelt som en del af softwarepakker til konfigurering, pris, tilbud (CPQ). Det genererer automatisk produktbeskrivelser, materialeregninger (BOM’er) og omkostningsestimater baseret på de krævede produkttilpasninger. Softwaren er et praktisk værktøj for produktbaserede virksomheder til hurtigt at konfigurere build-to-order-produkter og gøre dem klar til produktion. Mercura har udviklet sit eget softwareværktøj til formålet som nemt og hurtigt kan opsætte nye virksomheder med integrationer til virksomhedens øvrige systemer.

Vi kan udvikle en konfiguratorer uanset, hvilke systemer virksomheden bruger i forvejen. Læs mere om vores vejledninger her:

Målrettet alle platforme

Kundetilpassede designs

Indbyggede analytics

API-baseret

Cloud-baseret og bygget på velkendte frameworks

Backend kontrolpanel

Grundigt dokumenteret

Fremragende kundeservice

Elements

Analyser kundernes behov

Lad kunder og samarbejdspartnere konfigurere dine produkter, når de har tid og på deres foretrukne enhed. Nyd godt af en dybere indsigt i kundernes behov og send dem et tilbud på præcis det, som de efterspørger.

 

Elements

Øg omsætningen med hurtigere og mere detaljerede tilbud

Giv et hurtigere og mere præcist tilbud på baggrund af det konfigurerede og vind flere opgaver.

 

"Vi besluttede os for at investere i en konfigurator, som er tjent hjem efter ganske kort tid. Vores salgssetup er blevet så meget bedre, og det vil vi nyde godt af i rigtig mange år fremover."

– Palle Wøllekær, Copla Legepladser

Velkommen til fremtidens digitale salg

Vores konfiguratorer passer til stort set alle industrier

Vi samarbejder med virksomheder indenfor en række forskellige brancher, som alle har stor gavn af en konfigurator.