Mercura Quote

Lad interne sælgere og agenter oprette flotte tilbud på få minutter med tilhørende versionshistorik og integrationer til dit ERP-system. Luk flere tilbud og spar tid i administration. Produktet passer perfekt sammen med Mercura Config.

Fordelene ved Mercura Quote

Køb Mercura Quote og nyd godt af disse fordele

Passer perfekt sammen med Mercura Config

Når kunderne har sendt en tilbudsanmodning igennem Mercura Config, kan du lynhurtigt konvertere det varme lead til et konkret og flot tilbud.

Få overblikket over agenters performance

Endelig et tilbudssystem som agenter også kan få glæde af. Godkend agenternes tilbud direkte inde i Mercura Quote og track deres performance.

Booster salget

Mercura Quote booster som regel salget straks efter implementeringen. Få strømlinet din tilbudsprocess og luk flere opgaver i dag.

Få det fulde overblik over tilbud

Optimer dit salg med et tilbudssystem til hele din virksomhed. Hold overblik over alle udsendte tilbud og lav bedre salgsforecast.

Brugervenlig tilbudsgenerator

Spar tid og lav flotte tilbud i dit ønskede design. Systemet er super brugervenligt, så alle har mulighed for at sammensætte de helt rigtige tilbud til kunden, samtidig med at det bliver lavet i virksomhedens eget professionelle design.

Dyk ned i tilbuddene

Se alle de udsendte tilbud i et system. Dyk ned i de enkelte kunder og se præcis, hvilket tilbud de har fået med ordreværdi, produkter og rabatsats. Er kunden ikke tilfreds i første omgang, så er tilbuddene super nemme at rette til.

Tilbuddet er sjældent perfekt første gang

I dialog med kunden har du mulighed for at rette tilbudene til løbende, så du til sidst rammer det helt rigtige. Gamle tilbud bliver gemt i databasen og vil altid kunne ses og genkaldes, og dermed hjælper det både sælgeren og kunden.

Se alle udsendte tilbud i dit Mercura Quote dashboard

Mercura Quote dashboardet giver dig alt den information, du har brug for om eksisterende tilbud. Brug dashboardet til at forecaste fremtidigt salg, vurdere agenters performance og klargøre din kapacitet.

"Hos SCITEQ er vi rigtig glade for B2B webshoppen og vores online agentstyringssystem, som Mercura har udviklet for os. Her har virksomheden i særdeleshed været gode til at imødekomme vores løbende behov."

Linda Kaae Hedegaard, SCITEQ A/S

Vil du høre mere om Mercura Quote?