SMV Digital

Brug Mercura som rådgiver indenfor digital omsætning og e-handel. Se vores seneste SMV-digital case med Copla.

SMV Digital

Formålet med SMV Digital er at fremme digitalisering og e-handel blandt SMV’er (små- og mellemstore virksomheder). 

Med SMV:Digital kan din virksomhed få hjælp til digital omstilling. Her kan du få gavn af flere forskellige tilbud som f.eks. tilskud til privat rådgivning, kompetenceforløb, sparring, netværk og innovative sprint-forløb. 

Lige i øjeblikket kan der ansøges om 100.000 til privat rådgivning, som Mercura blandt andet er rådgiver på. Tilskudspuljen er samlet set på over 20 millioner. 

Virksomheder med en klar idé om, at digitalisering kan hjælpe med at imødegå udfordringer eller vækste virksomheden har mulighed for at søge om tilskuddet.

Mercura har assisteret med privat rådgivning og implementering til blandt andet udvikling af produktkonfiguratorer, tilbudssystemer, webshops og andre salgsværktøjer.

Derudover har vi hjulpet virksomheder med at automatisere manuelle arbejdsprocesser, således de kan arbejde mere efficient.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Mercura eller dit lokale erhvervshus i dag.

Udvalgt kundecase

Produktkonfigurator og Webshop til Copla Legepladser

Copla efterspurgte en online 3D konfigurator, hvor kunder og samarbejdsplartnere kan konfigurere en hel Copla legeplads og indhente et tilbud på den. 

Udvalgt kundecase

Tilbudssystem til agenter og interne sælgere til SCITEQ

Mercura Quote gør det nemt at oprette, redigere og eksportere tilbud i SCITEQs egen tilbudsskabelon. Softwaren bliver brugt af både agenter og interne sælgere. Det øger salgsindsatsen og produktiviteten, og giver dig samtidig gennemsigtighed, forecasts og mulighed for opfølgning.
Der er tale om et standardprodukt, som nemt installeres og integreres med din virksomheds øvrige systemer.

Fordelene ved Mercura som rådgiver 

Få udviklet en produktkonfigurator fra Mercura og nyd godt af disse fordele

Få jeres ønsker opfyldt

Projektet bliver først afleveret, når alle jeres ønsker er opfyldt. Vi bidrager gerne med sparring til funktionaliteten.

Meget erfaring

Mercura har hjulpet rigtig mange SMV’er med custom IT-projekter, og derfor kan I trygt overlade projektstyringen til os.

 

Tjent hjem efter ganske kort tid

De softwareprojekter vi er involverede i er tjent hjem igen efter ganske kort tid.

"Vi besluttede os for at bruge vores SMV-Digital tilskud på Mercura. De har virkelig forbedret vores salgsetup, og vi er meget glade for beslutningen om at vælge Mercura som rådgiver."

– Palle Wøllekær, Copla Legepladser

Vil du høre mere om Mercura?